Pool och grillning

Idag ska vi åka hem till pappa och hälsa på en stund och bada i poolen och grilla lite. Det ser ut att bli en riktigt fin dag så det blir nog bra.

Igår fick Filip åka sin premiärtur i den nya cykelsitsen och han älskade det! Vi cyklade ut till mamma och tillbaka och Filip tyckte det var riktigt spännande att sitta och sitta och titta på all bilar och bussar. Så vi tänker absolut ta en till cykeltur inom en snar framtid.

Nu ska vi städa lite här hemma och börja packa så att allt är färdigt tills imorgon :)

Sista rycket nu!

Nu ska jag snart promenera bort till jobbet och öppna och jobba mina sista timmar innan semestern. Idag hade vi tänkt att åka och bada hos pappa men vi får  se hur det blir med det nu när det regna och så. Jag ska i alla fall träffa storebror i eftermiddag när jag har slutat och det ska bli skoj :)

Nu ska jag sätta på mig regnkläderna och bege mig ut i regnet!

Trött

Idag blev jag väckt av Filip vid halv 5 och jag som tänkte att jag skulle få sova lite längre idag när jag inte börjar förrän sju haha. Så nu sitter hela familjen och tittar på Bolibompa :)

Snart är det dags för semester och det ska bli så skönt! På fredag har jag öppning så jag slutar tidigt och om vi hinner så ska vi åka ut till pappa och bada i poolen efter jobbet, det blir en bra start på semestern.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och göra mig redo för jobbet. Hej så länge!

Magsjuk...

Nu har jag gått och blivit magsjuk.. Igen! Det är fjärde gången det här året och det är rekordet! Filip verkar inte ha blivit smittad och det är ju bra. Hoppas att jag mår lite bättre i morgon för det är inte det lättaste att ta hand om en vilding när man är sjuk. I morgon kommer älsklingen hem också och det ska bli skönt!

Nu ska jag vila framför tv:n och hoppas att jag blir bättre snart.

4:e juli

Idag har jag och Filip varit och hälsat på mamma och Håkan en stund. Filip fick åka med Håkan på gräsklipparen och det var en riktig höjdare för det enda han pratade om sen var "traktorn".

Imorse ringde Victor och undrade om jag kunde jobba till veckan och jag hade ju tänkt att vara ledig och jag hade inte skrivit in tider i min kalender men jag trivs så bra därborta så jag valde att göra det ändå. Så till veckan få Thomas och Filip en mysvecka utan mig och det tror jag blir jättebra!


Nu ska jag umgås med mannen en stund innan det är dags att sova. Go'kväll!

Uppe med tuppen...

Idag så blev det en tidig morgon igen men lite sovmorgon fick jag allt. Filip valde att vakna till liv 5.20 och det är lite senare än vanligt då han oftast vaknar mellan kvart i 5 och fem! Jag och Thomas låg på sängen igår och prata om namn till bebisen och sen när han gick upp så låg jag kvar ocg råkade somna. Så jag har sovit från halv 8 igår till ca 5 idag ( hela 9 timmar!!!) så nu känner jag mig jättepigg.

Nu ska vi se på barnprogram en stund till innan det är dags att väcka pappan i familjen :)