Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg igen och det känns härligt. Har varit en fullspäckad vecka med massa skola och lite jobb så nu är jag helt färdig. Idag ska vi ta en tur på stan och sen ska jag ägna eftermiddagen åt att plugga och leka med Filip. Jag kommer nog behöva sova en stund för Filip väckte oss vid 3 och sen kunde jag inte somna om förrän klockan var halv 5 :(

Från mobilen

Här kommer ett inlägg från mobilen. Just nu befinner vi oss i Jössefors hos Thomas föräldrar. Idag har vi varit till Norge och titta på när Thomas sprang ett lopp. Efter det åkte vi till Charlottenberg och shoppade lite innan det var dags att åka tillbaka till Jösses. Idag så blev jag så fruktansvärt åksjuk och spydde :( konstigt att jag blir mer åksjuk när jag är gravid. När jag var gravid med Fille lyckades jag bli åksjuk när jag flög och det har aldrig hänt förr. Nu vilar jag mig lite och hoppas att jag ska slippa bli dålig på resan hem.

Tillbaka!

Nu har jag bestämt mig för att återuppta bloggandet igen. Jag kommer ha en hel del att skriva om nu eftersom vi väntar tillökning i familjen och jag ser bloggandet som ett smidigt sätt att dokumentera graviditeten och föräldraledigheten :)