En trött mamma

Just nu är jag hur trött som helst för jag blev väckt vid 5-tiden imorse av Filip. Han var redo att gå upp men det var inte jag. Efter många försök  lyckades jag få honom att bli lite lugnare och jag kunde ligga kvar i sängen till klockan var 8 ungefär. Nu  sover lilleman så jag ska passa på att hoppa in i duschen och sen ska det baka eftersom vi får besök i eftermiddag :)

Måndag

Så var det måndag igen! Helgerna går på tok för fort tyvärr men det är inget man kan göra något åt. I lördags var jag och Filip och hälsade  på Filips lilla "kusin" Sander och det var så skoj att få se gullungen igen! Igår var Thomas mamma, pappa och lillasyster här och hälsade på. Vi gick ut och åt och sen fikade vi hemma hos oss och det var väldigt trevligt :)

Idag har jag hunnit städa hela lägenheten och äntligen fått upp klockan på köksväggen! Nu ska jag passa på att göra lite krämer och puréer medan Filip sover. Sen blir det en promenad med Matilda och Faxe!

Torsdag

Dagen började med att vi gick upp till öppna förskolan tillsammans med grannarna. Det blev lite mag- och ryggträning innan jag och Filip var tvugna att rusa iväg för att hinna hem till Jacob för att fika. Väl hemma hos Jacob fick  vi äta en god kladdkaka med lite annorlunda konsistens och titta på bilder från hans och Elins resa till Thailand för typ 1 år sedan.

Sen blev blev det dax för mammaträff i stan med promenad och fika som var riktigt trevligt. Nu sitter vi här hemma och ska precis börja med maten. När T kommer hem är det dags för mig att ge mig ut på dagens träningspass och jag kanske får med mig Matilda om jag har tur :)



Imorgon blir Filip 6 månader och då ska vi öppna den här julklappen!



Tisdag

Det var ett tag sedan jag skrev nu men nu ska jag försöka bli bättre på att uppdatera bloggen lite oftare. Idag har vi varit på öppna förskolan en stund och det var väldigt skoj, speciellt sångstunden. I torsdags fick Filip en liten ny  tremänning( som alla kallar för kusin)vid namn Sander och han är jättesöt. Jag, Filip och mamma gick och hälsade på Sander i lördags och det roligt at tf åse honom.

Igår fick vi det här efterlängtade brevet med våra biljetter till Rom! Så i mitten av juli åker vi iväg till underbara Italien! Pappa och Pia ska också till Italien med Pias döttrar samma period fast de ska till Amalfi där Pias mellandotter ska gifta sig.



Fredag

Idag är det äntligen fredag! Idag ska jag och Filip och ut och boka och betala resan som jag och Thomas har tittat ut och efter det ska vi åka hem till min bror Jacob. I eftermiddag ska vi träffa lilla Anna en stund och det ska bli jätteskoj, var ett tag sedan nu!

Filips nya matstol som han älskar att sitta i!

 

Kläder till Emelie och Thomas lilla kille som tittade ut igår.

Jag köpte ett par snygga jeans igår.

 

Hoppas att ni får en bra dag i det fina vårvädret!

En dag i Smedstad

I söndags åkte vi till Smedstad med min famor och farfar för att hälsa på pappa och Pia. När vi kom dit satte vi oss i solen och värmde oss och det var jättehärligt. Sen blev vi bjudna på mycket god mat och massa fika. Filip tyckte det var roligt att få busa med pappa och farmor. 


En alpacka i sin hage.


Filip busar.


En dag i Örebro

Igår var vi i Örebro och hejade på Thomas när han sprang startmilen. När vi åkte hemifrån var det ganska soligt och det såg ut som om det skulle bli en riktigt fin dag.  Väl framme i Örebro så hade vädret slagit om och det var grått och kallt.

Det gick jättebra för Thomas och han kom i mål på 35 minuter. Efter loppet hade vi tänkt åka till Ikea men det var så svårt att hitta i Örebro så vi valde att åka raka vägen hem istället :)

Thomas flyger fram


Fredag

Idag har jag och Fili varit och hälsat på min pappa en stund på hans kontor. Vid lunchtid åkte och vi åt  lunch tillsammans med pappa och Pia.  Nu på eftermiddagen har vi varit på stan och träffat mamma en kortis och sen så gick vi runt på stan en stund med Maria och Leo.

Imorgon ska vi åka till Örebro och heja på älsklingen när han ska springa startmilen. Sen blir det nog en tur förbi Ikea innan vi åker hem till Karlstad igen :)

Påskdagen

Idag är det påskdagen och om en stund ska vi åka i väg till Jössefors och hälsa på Filips farmor och farfar och sen ska vi åka vidare till Edane och fira Thomas faster som har fyllt 60 år :) Igår var vi hemma hos min mamma och Håkan och hade påsk-knyt och det var jättetrevligt!

Nu har Filip kommit på att det är väldigt roligt att vända sig från rygg till mage så det är hans favoritsysselsättning just nu!