23 dagar kvar!

Idag är det bara 23 dagar kvar till BF-dagen och det känns jättespännande! Redan på fredag då vi går in i vecka 37+0 räknas ju bebisen som färdig. Nu har vi hunnit packa förlossningsväskan och det kändes speciellt att få göra det och det fick mig att inse att snart kommer ju vår lilla "Enoch" .
Helgen som gick hade vi kalas för Filip som blev 2 år(!) och det blev jättelyckat! Jag firades också lite grand och fick några paket. Nästa vecka blir det mer firande för mig då jag ska på trevlig tjejmiddag :) Sen hoppas jag att jag får något litet paket på torsdag när jag fyller år också...

35+4

Idag är vi i vecka 35+4 och har varit iväg på yttligare ett besök hos barnmorskan. Jag fick reslutatet på glukosbelstingen och jag hade 5,1 innan och 5,1 efteråt, vilket är helt perfekt! Sen kollades blodtycket, som var lika bra som vanligt. Sen mätte hon SF-måttet, som nu ligger på 35, sen lyssnade vi på hjärtljuden och Filip som var med fick också höra lite. Det sista hon gjorde var att känna hur bebisen låg och den ligger neråt men är inte helt fixerad.
Nästa besök är om två veckor och då är det dags för en sammanfattning av graviditeten! Ska bli spännande att se hur det går till. Känns konstigt att vi redan nästa vecka är i 37+ och därmed gått en fullgången graviditet =)

Min pärla

Idag var jag och hämtade min fina bil! Efter att jag hade hämtat den så åkte jag och tankade och sen hem till mamma för att lasta ur vinterdäcken. Jag kan konstatera att den är helt underbar att köra och jag älskar den redan!

Förlossningsplan

Ikväll har jag och Thomas suttit och skrivit ihop en förlossningsplan. Förra graviditeten började vi skriva ett förlossningsbrev, som vi skulle ha med oss till förlossningen, men vi blev aldrig riktigt färdiga med det.

Förra graviditeten började jag läsa Att föda men jag hann inte läsa mycket. Jag hade inte tänkt så mycket på hur jag ville att förlossningen skulle bli. Sen när det började för tidigt blev det bara att åka in och ta förlossningen som den kom. Det blev trots allt en jättebra förlossning men den här gången känns det som att vi är så förberedda som man kan bli och att det här kommer bli en ännu bättre förlossning :)