Förkyld

Igår började jag känna mig lite krasslig och jag misstänkte att en förkylning var påväg. När jag skulle sova så började jag känna den klassiska öronvärken som jag får och under natten blev den bara värre.
Idag när jag vaknade att jag extremt ont i mina öron och i halsen med. Kunde knappt prata :( Nu har jag inte riktigt lika ont i halsen men jag känner mig inte alls bra. Jag och Filip ska träffa Matilda om en liten stund och jag hoppas att jag känner mig lite piggare då :)

Väntan

I ondagskväll köpte vi en sprillans ny Brio Double Wave-11, ett skötbord och en spjälsäng med tillhörande madrass från Köpbarnvagn. Så nu väntar jag spänt på att jag ska få ett sms om att det är dags att hämta ut paketen!
Den här veckan skulle jag ha jobbat lite men jag kände i fredags att jag inte orkar jobba så mycket utan jag behöver vila och lyssna på min kropp. Så den här veckan blir en mysig och lugn vecka tillsammans med Filip.
Så idag har vi inlett mysveckan med att städa och våttorka alla golven och städat lite annat. Filip älskar att städa och vill alltid hjälpa till att dammsuga och torka golven. Så fort jag nämnde att vi skulle städa skyndade han sig iväg och plockade fram alla delar som tillhör dammsugaren.
Nu sover plutten och när han vaknar ska vi ta en tur till lekparken :)

Ont!

Idag har jag haft riktigt ont i ryggen och ena skinkan igen. Jag tror att det är en helt vanlig stäckning och jag hoppas att det känns bättre i morgon så det går att jobba.

I eftermiddags var Filip hemma hos mormor och Håkan en stund så jag fick lite tid för mig själv. Så jag passade på att träffa Matilda och vi tog en långpromenad i det blåsiga vädret. Det var skönt att få komma ut och gå och prata av sig lite. Vi bestämde oss för att börja med träningen igen i vinter och jag längtar redan! Ska bli så skoj att få komma ut på våra mysiga långpass igen :)

Nu ska  jag lägga mig så jag är pigg i morgon. Efter jobbet ska jag och Filip hem till Amanda och hälsa på en stund och det blir skoj.

Lite trött

Idag har jag inte varit på topp. När vi kom hem så åt jag frukost och sen skulle jag och Filip läsa en bok i sängen men jag råkade somna. När jag vaknade trodde jag att klockan var runt 12 men den var visst halv 3(!). Så den här dagen har blivit en riktigt lugn dag och det behövdes nog.
Är lite nervös inför ultraljudet i morgon men jag hoppas att allt ska gå bra och att ingenting har hänt än. I morgon borde jag få svar på urinodlingen också om jag har tur. Känns jättebra att få gå på extra koller den här graviditeten och min barnmorska på MVC är jättebra och tar min oro på allvar.
Nu ska jag packa min väska inför imorgon så jag får med mig alla journaler att lite annat som jag behöver på jobbet!

99 dagar kvar...

Idag är det 99 dagar kvar till BF! Känns som tiden har gått så mycket fortare den här graviditeten och det känns konstigt att vi redan är nere på tvåsiffrigt. 

Nästa vecka ska jag till specialist mödravården för att mäta livmoderhalsen och det känns jätteskönt att jag får komma på extra kontroller. Hoppas  verkligen att jag slipper föda för tidigt den här gången! Av mig och mina 3 syskon är det bara jag som är för tidigt född och jag tror till och med att mamma gick över tiden med min lillasyster, om jag inte minns helt  fel. Så jag hoppas att det går lika bra för mig som det gjorde för mamma :)

Nu ska vi göra oss i ordning och äta lite frukost :)




Dåligt med uppdatering

Det var ett tag sedan jag skrev något här men nu är det dags för en liten uppdatering. Idag var det första dagen på jobbet efter semstern och det gick jättebra. Filip gjorde första dagen på nyckelpigan och det gick bra det med.
Efter jobbet skyndade jag mig iväg och hämtade Filip och sedan så sprang vi vidare till affären och till morbror. Där lämnade jag Filip och skyndade vidare till barnmorskan. Där fick jag lyssna på bebisen hjärta, prata om graviditeten och sen lämnade jag blodprov på lab. På väg ut träffade jag Amanda och Christoffer och hann byta några ord innan det var dags att springa vidare.
Nu sitter jag och Filip här hemma och tittar på Chuggington och vilar lite och nu blir det inget mer flängande idag!