Första tanden!

Idag har Filips första tand kommit fram! Så idag ska vi gå och köpa tandborste och tandkräm och sen ska tanden borstas :)

Lite fattigare men 10 böcker rikare

Igår var jag, Jacob och Filip upp till Campusbokhandeln och hämtade mina böcker. Det blev 5 stycken och sen har jag beställt yttligare 3 stycken som kommer på posten i slutet av veckan. Det bleev dyrt men jag kan glädja mig åt att jag inte behöver köpa nya böcker förrän nästa höst :)

Idag ska jag och Filip iväg på mammaträff i lekparken och Filip ska äntligen få gunga igen!

Sömnlös...

Nu sitter jag här vid datorn och kan inte sova. Jag har försökt att läsa mig till sömns men det funkar inte och det funkar inte att ligga stilla i sängen och bara vänta på att jag ska somna. Så nu sitter jag här och chattar med min storasyster som sitter på andra sidan jordklotet och nyss har vaknat.

Just nu saknar jag min familj så oerhört mycket och det är jättejobbigt att vi inte kan vara tillsammans just nu. Jag hoppas att vi kan åka till Colombia snart och hälsa på tjocka släkten! Så länge får jag nöja mig med att chatta och prata i telefon med familjen.

Nu ska jag försöka sova, godnatt!

Lite tid för mig själv

Jag har precis nattat Filip så nu tänkte jag passa på att njuta lite av tystnaden. Thomas är iväg och tävlar ikväll så nu är det bara jag och Filip hemma. Nu ska jag lyssna på Paramore och surfa lite.

Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Pizzabakning

Idag ska jag och Fille gå hem till Jacob och baka pizza och busa lite. Det var ett tag sedan vi träffades så det ska bli riktigt skoj att ses idag och Fille ska få visa sina nya framsteg. Jag tänkte även ta med Fille till lekparken idag så han får gunga lite :)

Igår var vi i Mariebergsskogen med Kristin och Casper. Jag trodde det skulle regna så jag hade pälsat på mig ganska rejält och svettades som en gris i värmen men det var trevligt ändå. Det blev en premiärtur på båtsbussen för mig och Fille också. Det var lite krångligt med vagnen men vi fick hjälp av några snälla medpassagerare så det gick bra ändå.

Nu ska jag packa skötväskan och vänta på att Fille ska vakna så vi kan gå iväg :)

Shopping

Igår var vi ute på Bergvik och shoppade lite nya kläder till Filip. Filip har massa byxor i strl 80/86 men inte så många tröjor i som är så stora. Så vi fick helt enkelt köpa lite nytt till honom :)


Tre fina bodysar från Lindex.


En pyjamas.

En till pyjamas.

En T-shirt som T valde.

Dålig uppdatering

Jag har varit lite dålig på att blogga på sistone men jag ska försöka bli bättre på det. Den här veckan har jag fått alldeles för lite sömn så jag har varit som en zombie hela veckan. Filip är inne i det sjunde språnget nu och hans sömn är inte som den brukar vara... Efter resan till Italien har vi lyckats få honom i säng vid 8 varje kväll vilket är jätteskönt både för honom och oss. Sen sover han ofta till 4-tiden och vaknar efter att ha drömt mycket och sen somnar han om efter någon timme och sover till 8 eller 9.

Just nu är det mycket som händer med Filip och han lär sig nya saker varje dag. Det är jätteskoj att se honom utvecklas och det känns lite sorgligt att jag kommer missa en hel del nu när jag börjar plugga igen. Förhoppningsvis kommer jag inte gå allt för långa dagar så jag hinner se min prins  framsteg ändå.



Häromdagen var Filip och jag ute med Matilda och Faxe en tur. Vi passade på att fota kompisarna på en gräsmatta och så här blev det;

Filip och Faxe på utflykt.

Måndag

Idag har jag och Filip varit hemma hos min bror i ett par timmar och pysslat med lite olika grejer. Sen gick vi in till stan och mötte upp Maria och Leo. Vi åkte ut till Mariebergsskogen och var där i ett par timmar och tittade lite på djur och lekte i lekparken.

Nu så har vi precis ätit och Filip har hunnit få sitt kvällsbad och välling och sover nu. Jag sitter och chattar med min mamma, systerson och storasyster nu och när jag är färdig med det ska jag och Thomas se på 24.


Imorgon blir det födelsedagsfirande och så ska jag och Filip hämta hem vår nya byrå :)