Snart ledigt!

I morgon är sta jobbdagen innan det är dags för lite ledighet och jag längtar tills klockan är 16 i morgon då jag slutar :) Känner att jag behöver vila upp mig för att vara gravid och ha en vild plutt är krävande och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle bli så här trött den här graviditeten.
Nu ska jag varva ner lite innan det blir dags att krypa ner i sängen och sova!

Ultraljud

I måndags var vi iväg på ultraljud, jag och Thomas. Filip fick följa med mormor hem till Sander och leka medan vi var där.

Ända sedan vi fick plus så har jag haft svårt att förstå att vi ska få en till underbara liten människa. Förutom hemskti llamående och kräkningar fram till vecka 14+ så har jag inte känt av graviditeten vilket har gjort att det har varit så svårt att ta in. I början av juni när jag och Thomas var iväg på myshelg i Stockholm började jag känna bebisen men jag vågade inte riktigt tro på att det var någon där inne.

Så i måndags när vi skulle på ultraljudet var jag hur nervös som helst. Vi kom dit i god tid men fick sitta och vänta och fick nte komma in förrän 20 minter efter våran tid! Så jag blev säker på att Thomas hade fått fel datum när han hade ringt och ändrat tiden. Men till slut kom vi in och jag fick lägga mig på britsen. Det tog inte många minuter innan det lilla underverket syntes på skärmen :)

Vi fick BF 17 november och det stämde med det vi hade räknat på men vi visste ju inte helt säkert eftersom jag åt mini-pe. Vi valde att inte ta reda på kön så vi får som om det blir en liten lillebror eller lillasyster. Den här graviditeten ska jag få gå på Spec.mödravården och få extra koller för att förhindra att bebisen kommer ut för tidigt.
PS. Jag har ändrat utseendet på bloggen så tryck F5 för att se det nya utseendet

Dags att vakna...

Klockan 20 över 5 tyckte Filip att det var dags att gå upp. Han började genast klappa på mig och prata med mig för att vi skulle gå upp.Typsikt att han ska vakna så tidigt när jag har ledigt och inte måste gå upp.

Idag är det bara jag och Filip hemma för Thomas är vid Magnor Glassverk och tävlar igen. Så idag blir det en lugn dag ute med lek i parken och sen ska jag försöka plugga lite. Har ju bara en vecka kvar och sen så har jag sommarlov och lite jobb, härligt!

Nu ska vi titta på barnkanalen och vakna till liv :)