Lite blandat...

Det var ett tag sedan jag bloggade så nu blir det lite uppdatering. I helgen fyllde Thomas år och vi firade honom lite här hemma (det stora kalaset blir på fredag). Han blev väldigt nöjd med presenterna han fick från mig och Filip. I år blev det en Whisky och en resa till Rom :) Thomas föräldrar kom också förbi en stund och de hade med sig Filips nya säng.

  • Nu har Filip börjat äta gröta och han älskar det! Han har även fått pröva blåbärspuré och det gillade han också. Det lär inte bli några större problem att få honom att äta fast föda...
  • Filip har börjat "prata" mer och mer och han vill gärna vara med hela tiden vilket är jätteroligt. Han vill även att det ska hända saker hela tiden.
  • Igår var vi på bvc och mätte och vägde Filip. Han väger nu 7540 gram och är 63,5 cm lång :)

Nu ska jag och Filip åka hem till min farmor och farfar en liten stund och sen får vi förhoppningsvis komma hem till Jacob och Elin en stund.


Mycket att göra...

De senaste veckorna har vi haft fullt upp och jag har inte haft större lust eller ork att blogga tyvärr. I lördags hade vi dop för Filip och det blev jättelyckat! Vi lyckades få Thomas att ta med sin proffskamera så han tog massa fina kort och även de andra släktingar hade med sig filmkameror och systemkameror så det blir säkert många bra bilder :)

Idag ska jag och Filip ut och fota med Matilda och det ska bli trevligt, hoppas bara att det inte är allt för kallt ute.

En bild från min mammas 45-årsdag. På bilden är min storasyster och min mamma.


Barnvagnsbio och öppna förskolan

Igår var vi på öppna förskolan igen och det var riktigt trevligt. Vi var inte där förra veckan så det var skoj att komma  tillbaka. I morgon är det dags igen och då ska vi göra fastlagsris.

Idag ska jag och Filip på barnvagnsbio med Eva och Elin. Idag är det It's complicated som visas och jag hoppas att den är bra. Efter bion ska jag och Filip ta en runda på stan och köpa en grej till Thomas :)

En underbar helg

Den här helgen som har gått har varit en underbar helg.

Lördag
Dagen började med att vi gick på stan och shoppade lite. På eftermiddagen åkte vi hem till min mamma och Håkan och lämnade Filip där. Sedan åkte jag och Thomas in till stan igen och gick på bio. Vi såg på Bröllopsfotografen och den var jättebra! Efter bion åkte vi tillbaka till mamma och åt pizza och fikade med Emelie, Thomas, Håkan, mamma och lilleman.

Söndag

Vid lunchtid så packade vi in skidor, väskor och oss själva i bilen och åkte hem till mamma. Vi lämande Filip hos mamma och Håkan. Sen åkte vi till Kilenegården och åkte skidor. Det var jättehärligt väder ute och spår var riktigt bra så det var roligt att åka. Efter skidåkningen så blev det födelsedagskalas hemma hos mamma.


Jag i skidspåret


Thomas


Fika och församlingshemmet

Igår var jag och lilleman på  stan och fikade med Malin och Charlie. Det var väldigt trevligt men Filip var väldigt trött och sov större delen  av tiden tyvärr. Det blir roligt när Filip blir lite större så han och Charlie kan leka tillsammans.

Idag har vi varit på församlingshemmet och fick en visning av Gerd. Det var väldigt bra att få se vart allt finns och så innan vi ska vara där. Jag ser fram emot dopet väldigt mycket och jag hoppas att det ska bli en riktigt bra dag. 

Just nu ligger Filip i gymmet och skrattar åt djuren så jag ska väl försöka passa på att äta medan han roar sig själv :)

Såhär ser Filips gym ut.

Foto: Lilla Mirakel