Onsdag

Just nu sitter jag i soffan och myser med Filip. I måndags var vi på Ikea med min mor och Filip hade nog roligt för sista timmen vi var där ville han bli buren och titta på allt :)

Idag ska vi hem till min far och sedan ska vi börja göra i ordning inför nyårsbjudningen.

Här kommer två bilder från julafton


En trött mamma...

Nu är jag helt slut efter julaftonskvällen. Vi började dagen med att äta frukost hemma hos min pappa och det var väldigt mysigt. Efter frukosten och ett besök hos grannen satte jag i gång och gjorde apelsinris som blev riktigt gott! Vid 14-tiden packade vi in oss i bilen och åkte upp till Forshaga för att träffa min pappas släkt.

I Forshaga åt vi god mat och jag och Jacob delade ut lite julklappar innan vi skulle åka vidare. Innan vi åkte var jag lite fundersam på hur det skulle gå med Filip och alla hundarna men det gick jättebra. Efter paketutdelingen åkte vi hem till mor på Hammrö och forsatte firandet med resen av släkten.

Klockan halv 12 började folket dra sig hemåt och då valde jag och Filip att lägga oss. Jag har inte varit uppe så länge sen Filip kom men det gick bra än då. Jag tänket att jag skulle sova ut men jag vaknade tidigt och Filip med...

Idag har vi jag, mamma och Filip storstädat så det ska vara fint när Thomas kommer hem i morgon så nu är jag helt slut.

Nu ska jag ta och gå ner till Filip igen och se om han har börjat vakna till liv :)

Man blir trött av att träna

I lördags tränade jag på min casall-matta i vardagasrummet och Filip fick vara med och han verkade uppskatta det. Han tränande också lite på mattan genom att ligga på mage och öva att lyfta på huvudet(dom han nu börjar blir riktigt duktig på). Senare på kvällen så verkade träningen ta ut sin rätt för han somnade när vi tittade på film

Träning är skoj men man blir ju så trött....

 

(Jag har skaffat ett nytt utseende på bloggen och om ni inte kan se det så tryck F5)


Myskväll

Idag har jag, Matilda och Filip varit på stan och julshoppat lite. Jag har nästan fått tag på allt jag ska ha men jag har en sak kvar till Thomas som jag ska köpa under helgen.

Ikväll ska vi ha en myskväll och bara ta det lugnt. Vi ska titta på Bonde söker fru och efter det blir det Brüno. Jag hoppas att Thomas kan massera min nacke för jag har fått ont på ena sidan...

Imorgon ska vi  nog träffa Emelie(med den stora magen), Thomas och även Jacob. Det ska bli skoj!

Babysitter

Igår var Thomas föräldrar härpå besök. Jag och Filip fick vår julklapp lite tidigare eftersom vi inte ska fira jul tillsammans. Vi fick en jättefin babysitter och den prövades redan igår och Filip älskar den än så länge. Så nu kan han följa med mig runt om i lägenheten och sitta och titta på vilket är jättebra!


Joggingtur

Igår var jag, Matilda, Faxe och Filip uta och sprang och det var jätteskönt. Vädret var perfekt, lite kallt och jättesoligt! Vi körde lugnare tempo än i vanliga fall för det var lite halkigt ute och man vill ju inte skada sig så man måste avstå träningen under ett par veckor. Jag ska börja träna utan vagnen från och med nu eftersom det är halt så är det dumt att ha den med så Filip kommer i fortsättningen få stanna hemma hos pappa :)


Lite bilder från passet :)

Eldkonst och kläder

Igår var jag och Filip och  tittade på eldkonst och det var jättefint. Efter eldkonsten träffade vi min studiegrupp och Filip fick jättefina kläder av tjejerna :)

Idag ska vi på stan och shoppa lite och jag ska fixa lite grejer inför morgondagen. I morgon är det en speciell dag som vi ska fira så jag ska köpa lite saker som kommer behövas då. Jag ska även köpa pepparkakor så vi kan fira Lucia och 3:e advent.

Kläderna som Filip fick.

Fullt upp...

Den här veckan har jag haft fullt upp så jag har inte haft tid eller ork att blogga. I tisdags lyckades jag och Filip ta oss iväg till Arkiv centrum och det blev en riktigt lyckad utflykt. Jag hoppas att vi ska kunna ta oss dit igen inom en snar framtid :)

Igår hade jag en väldigt trevlig dag, det började med en fika på stan med Matilda, Bernadette och hennes dotter. Efter fikat gick jag och Matilda till banken och fixade med lite saker och sedan gick vi en kort stund på stan. På eftermiddagen kom Jacob hit och det var väldigt trevligt.

Igår berättade Matilda att det har öppnat en afrosalong här i Karlstad, ÄNTLIGEN!!! Den heter Mians Boutique och ligger på Norrstrand. Så jag, mamma och Filip ska försöka ta oss dit under helgen och köpa lite saker och boka tid för att få min kalufs fixad!



Måndag

Idag så har jag varit på efterkontroll och allt såg bra ut. Jag passade även på att fråga om jag kunde börja träna och det får jag göra så nu ska  jag och Matilda äntligen börja med hårdträningen :)

Söndag

Idag har jag och Filip varit hemma hos pappa större delen av dagen. Vi höll på att resan vinden på saker så att det är tomt där nu när pappa ska flytta.  Det mesta är leksaker och barnböcker som vi ska ha här hemma i lägenheten. Sen hittade jag gamla skolböcker som var väldigt roligt att titta i.  Vi passade även på att titta in hos Anna så att hennes familj skulle få träffa Filip.

Nu ska jag göra i ordning alla mina papper som jag ska ha med mig till Arkivcentrum :)

Så här mysigt hade vi det igår :)

Hemma hos mor

Idag har jag och Filip varit och tittat på när Thomas tävlade i Våxnäshallen. Thomas fick en jättebra tid och kom 3:a och han var väldigt nöjd med resultatet. Efter tävlingen så var vi hemma en stund innanjag och Filip packade ihop våra saker och åkte hem till Line. Hos Line fikade vi och det var väldigt trveligt!

Just nu är jag och Filip hemma hos min mamma och vi ska vara här i natt :)

Jössefors

Idag har vi varit på bvc och allt såg bra ut. Filip hade blivit längre och ökat i vikt så viär nöjda :) Om en stund ska vi åka till Jössefors och hälsa på hos Filips farmor och farfar och vara där under kvällen.

Nu ska jag byta kläder på Filip och sen ska vi gå.

Torsdag

Så här se Filip ut i sin tomtedräkt, så söt!

Idag var hela familjen på stan och Thomas passade på att ta ett kort på mig. Som ni ser har jag rakpermanentat och klippt håret!! Jag är myket nöjd med mitt nya jag :)

Tomtenisse

Igår var jag och Filip hos mamma en stund. Mamma skulle hjälpa miog med mitt hår och Filip skulle få träffa sin yngsta morbror :) Först var vi ute och gick en promenad idet härliga vädret och sedan gick vi hem och åt lussekattar och pepparkakor. Sen så kom mamma in med en liten present som hon hade köpt till Filip. Han fick en tomtedräkt med en tomtemössa till. Bild med dräkt och mössa kommer laddas up psenare idag :)