Nya skor och sommarvärme!

Igår var jag, Filip och Matilda på stan och köpte nya joggingskor till mig och hämtade ut våra nummerlappar. På eftermiddagen kom Emelie, Sander och min mamma hit på lite fika och babbel och det var väldigt trevligt.

Idag har vi hunnit vara på en mammaträff i museiparken och det var trevligt men lite för varmt för min del. På vägen hem träffade vi Malin och Oliver och stannade en stund och pratade. Nu ska vi äta lite och sen ska vi in till stan igen för att träffa Line en stund innan det är dags att åka hem igen för att ladda upp inför loppet!

Mina nya skor som ska ut och tävla ikväll :)

Besök

Idag kommer Julia hit på besök och det ska bli skoj att få träffa henne, det var ett tag sedan vi sågs. Jag ska försöka plocka undan Filips alla leksaker och göra lite fint och baka något gott innan hon kommer.

Igår var jag, Filip, Matilda och Faxe ute och körde det sista långpasset innan Vår Ruset på torsdag. Det var perfekt löpväder ute och Filip satt tyst och nöjd i babyjoggern under hela turen. Idag blir det styrketräning och sen blirdet vila fram till loppet.

Nu ska jag börja plocka :)

En mysig långhelg

Den här helgen har varit en riktigt mysig långhelg. Thomas har varit ledig sedan i torsdags och vi hunnit göra massor med roliga saker. I torsdag hade vi en mysig hemmadag med mycket lek och bus och lite filmtittande.

I fredags var hemma på förmiddagen och plockade lite och städade. På kvällen så gick jag och Thomas ut medan Filip var hemma hos Jacob och Elin. I slutet av vår barrunda gick till The Leprechaun Pub och lyssnade på Paddy Power och det var väldigt trevligt.

Igår var det träning, besök av svärisarna och inredning som stod på schemat. Det blev en toppendag och på kvällen så veckohandlade vi och efter det blev det mys i soffan.

Filip förra helgen hos morfar där han prövade på att gunga.

Trevlig måndag

Idag har det varit och lugn och trevlig dag. Dagen började med lite bus och lek hemma innan det var dags att ta en promenad med Malin och Oliver i blåsvädret. På eftermiddagen passade jag på att rensa min garderob och det var skönt att få bort alla gamla kläder. Efter rensningen gick vi över till Malin och Oliver och fikade och lekte lite.

I helgen har jag och Filip varit i Mariebergsskogen med Soch A och tittat på de nya ungarna och det var mysigt. I söndags åkte jag, Thomas, Filip, Jacob och Elin på 175-årskalas hos pappa och Pia i Smedstad. Det var riktigt skoj att träffa massa släktingar som jag inte sett på länge. Tyvärr blev det inget bad i poolen eller jacuzzin den här gången men det får bli vid nästa besök.

Snart ska jag ut och springa och sen blir det mys med älsklingen :)


Ha en bra kväll!

Onsdag

Idag ska jag och Filip hem till Matilda och titta på bildern från hennes resa till Thailand och det ska bli jätteskoj. Det var nästan 2 år sedan som jag var inne hos Matilda så det ska bli skoj att  se om det har hänt några större förändringar.

Den senaste tiden har det hänt jättemycket med Filips utveckling. Han har lärt sig att dra saker till sig och stoppar det mesta i munnen och smakar på det. Han har kommit på att det är roligt att kasta saker som han håller i. Han vet hur han ska göra för att få uppmärksamhet och han älskar att träffa nya människor och charmar alla som kommer i hans väg!

Han har  börjat göra massa nya ljud och även börjat öva på att bli en bra operasångare. Han gillar att känna på allt med sina händer och han drar mer än gärna en i håret när man håller honom. När han ligger på golvet gillar han att ta tag i sina fötter och smaka lite på strumporna och han har också börjat ta sig fram lite när han ligger på mage.

Det är så roligt nu när det händer så mycket och det känns som han utvecklas jättemycket varje dag :)