Onsdag

Idag började vi dagen med sovmorgon och sov till klockan 9, riktigt skönt! Under förmiddagen tog vi det lugnt och plockade här hemma. Vid 1 åkte vi in till stan och köpte byxor till mig, en bitring till Filip och lite grejer till Maria. Sen åkte vi hem till Maria och Leo och bakade paj och fikade.

På eftermiddagen åkte vi ner till torget och mötte upp Thomas och så åkte vi tillsammans ut till Babyproffsen. Där köpte vi en ny bilbarnstol till Filip som han kan ha tills han är 5/6 år. Sen gick vi och åt pizza innan vi åkte hem igen.

Idag fick jag även reda på att jag fick byta inrikting så i augusti kommer jag börja läsa naturkunskap i vardagen oc hdet ska bli jätteskoj!

Såhär ser Filips nya bilbarnstol ut.

 


Kommentarer
» Linn

fin! vi köpte williams stol redan på mellandags rean. det blev en aktagraco cosmic comfort =) som han såsmåning om ska använda =)

2010-04-02 00:17:35
URL: http://linnholm.blogg.se/
» Linn

men oj ! har han redan vuxit ur den ? jag tror william kan ha sin i af 1 ½ månad till . han väger strax 9 kg å ä typ 72 cm lång . men den vi har är ju ganska stor dock, det är logico S aktagraco =)



ja när vi köpte den på mellandags rean så va den nedsatt typ 1200 kr så de va bara å slå till =)

2010-04-02 13:46:17
URL: http://linnholm.blogg.se/
» Linn

hehe ja de ä att lite lurigt med dessa stolar =) du kunde annars ha frågat mej så hade jag visst de =) har nämligen jobbat i ½ år på babyproffsen här i töcksfors =) hur äre med lilleman då ? "pratar" för fullt å växer så det knakar?

2010-04-03 23:15:22
URL: http://linnholm.blogg.se/
» Kirre

vad kul att du får byta om du känner att du vill det :)

2010-04-15 21:33:03
URL: http://raaff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback