Onsdag

Idag ska jag och Filip hem till Matilda och titta på bildern från hennes resa till Thailand och det ska bli jätteskoj. Det var nästan 2 år sedan som jag var inne hos Matilda så det ska bli skoj att  se om det har hänt några större förändringar.

Den senaste tiden har det hänt jättemycket med Filips utveckling. Han har lärt sig att dra saker till sig och stoppar det mesta i munnen och smakar på det. Han har kommit på att det är roligt att kasta saker som han håller i. Han vet hur han ska göra för att få uppmärksamhet och han älskar att träffa nya människor och charmar alla som kommer i hans väg!

Han har  börjat göra massa nya ljud och även börjat öva på att bli en bra operasångare. Han gillar att känna på allt med sina händer och han drar mer än gärna en i håret när man håller honom. När han ligger på golvet gillar han att ta tag i sina fötter och smaka lite på strumporna och han har också börjat ta sig fram lite när han ligger på mage.

Det är så roligt nu när det händer så mycket och det känns som han utvecklas jättemycket varje dag :)

Kommentarer
» Alexandra

Hej :) Allt bra med er? Jo bitringfunkar nog bra men de säger att barnet ska va 4 månader helst. Men jag borde ju kunna ha den i munnen på honom, jag är lite osäker på om han klarar att hålla i den själv osv.

2010-05-06 05:56:50
URL: http://alexzandrah.blogg.se/
» Alexandra

Va bra:) Jodå det är bara bra med oss! :) Ja ska köpa en bitring och se om han gillar den! :) Vi går på förskolan på Våxnäs, den ligger vid centrum där. :) LIten men mysig, det är många mindre barn där. :)

2010-05-06 17:23:51
URL: http://alexzandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback